PDA

View Full Version : Web site access problems


armchairmodeller
07-04-2011, 07:40 PM
I am having a problem accessing links to railway photographs. For example I cannot seem to access the following:-

http://www.steamlocomotives.photos.g...p58013970.html
http://www.steamlocomotives.photos.g...p58013971.html
http://www.steamlocomotives.photos.g...p58013977.html
http://www.steamlocomotives.photos.g...p58013956.html
http://www.steamlocomotives.photos.g...p58013960.html
http://www.steamlocomotives.photos.g...p58013953.html

This is just a sample "block". When I try to access any of the above my laptop "has a think" then says Internet explorer cannot find the website and refers me to GB.NET which does not give me the information or link to the photos I want.

This happens with other sites where the link to photos just does not appear to work.

Is it me and my machine that is doing something wrong or have some sites been taken off line?

If it is the latter then it is a great shame because there are many useful and informative photos and captions out there.

Fotopic seems to be another area that I cannot get into for some reason. Photobucket is another that proves difficult.

I am begining to think that it may be my machine, firewall, McAffee security or something but I am confused by the message "Internet Explorer cannot find........."

Any answers or suggestions please?

Armchair Modeller

hintonrailways
07-04-2011, 07:59 PM
hi its just that the pic has been moved or deleted by the owner or a website has gone or the person closed his account :)

Flashbang
07-04-2011, 08:07 PM
Hi
While not this forums pictures, as stated they have been removed by the pictures owner.

armchairmodeller
10-04-2011, 01:21 AM
Thank you for the replies. Very frustrating but reassuring that it is not my being inept or some problem with my machine.

Thanks again

Armchair modeller

fordthomas68
17-10-2011, 12:53 PM
hi its just that the pic has been moved or deleted by the owner or a website has gone or the person closed his account :)

no wonder. i thought its a problem at my end.

lesterstubb
06-12-2011, 08:08 AM
those links should have been deleted so that people won't keep getting thesame error.