Model Railway Forum

Go Back   Model Railway Forum > Model Railway Construction > Wiring & Electronics > DCC


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15-03-2018, 06:13 PM   #11
Flashbang
Administrator
 
Flashbang's Avatar
 

Join Date: Jul 2009
Location: SE UK
Posts: 8,300
Flashbang will become famous soon enough
Default

No I don't think you should have any problems. Panel Pro should operate DCC accessories, while trains are controller by conventional DC controllers.
Just ensure the two can ever connect to each other.
__________________
Broken? It was working when I left it!
Flashbang is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2018, 06:19 PM   #12
yelrow
Senior Member
 
yelrow's Avatar
 

Join Date: Dec 2013
Location: burgandy france
Posts: 1,066
yelrow is an unknown quantity at this point
Default

FB, thanks, if anyone could spot a snag, twould have been you. It had never occurred to me before. john
yelrow is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 03:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.